networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, July 17, 2017

#JOMNAIKMRT Sungguh Sempurna Buatkan Pemimpin DAP Mati Akal..Tahniah @NajibRazak @SPADChannel


Nampaknya pemimpin DAP seperti tidak keruan melihat kejayaan Perdana Menteri,DS Najib dengan idea bijaknya membina MRT 2 Sg Buloh - Kajang..

Setelah meneliti projek MRT ini sungguh sempurna maka mereka terus mati akal untuk mencari sekelumat kekurangan untuk menenam kebencian kepada Barisan Nasional..

Disebabkan kesipuan untuk memuji maka mereka memainkan sentimen kejayaan MRT bersumberkan dari cukai rakyat..apalah salahnya memuji kejayaan MRT dan DS Najib untuk projek mega yang power ini?

Lupakah mereka yang gaji mereka juga daripada duit cukai kita?inilah namanya orang yang tiada modal tetapi iri hati dan hasad dengki..

Kami hendak bertanya dengan DAP..sedarkah DAP bahawa apa yang anda lakukan itu secara tidak langsung telah menghina sumbangan Tun M selama 22 tahun..seolah-olah situa kutuk itu tidak ada satu pun sumbangan terhadap pembangunan negara..sebenarnya apa sahaja kejayaan Mahathir juga berpunca daripada duit cukai rakyat..

Jika inipun hendak dipertikaikan apa guna DAP untuk memerintah negara..anda juga guna duit cukai rakyat..jadi janganlah tunjukkan kebodohan diri sehingga memakan diri sendiri...jika tidak mahu memuji..lebih elok berdiam diri..


Ikuti kisah lanjut mengenai MRT di SINI

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA