Saturday, July 8, 2017

CEC DAP Yang Tidak Jujur..MCA Pula Disalahkan..Teruk Betul Perangai Kit Siang DAP!!!


Kit Siang nampaknya agak tidak keruan apabila kes CEC DAP tahun 2013 berkumandang...

Entah kenapa tak pasal-pasal Kit Siang cuba mengheret MCA dan Gerakan dalam masalah yang berpunca dari diri mereka sendiri..

Memetik satu laporan daripada akhbar Bahasa Cina, Oriental Daily bertarikh 6/7/2017 lalu..Kit Siang telah mengingatkan MCA dan Gerakan supaya tidak terlalu seronok dengan masalah yang dihadapi DAP...

Laporan itu turut menyebut bahawa Kit Siang menyuarakan ketidakpuasan hati dengan cubaan mengugut bahawa jika DAP dibatalkan pendaftarannya maka MCA dan Gerakan akan kalah teruk..

Tidak pasal-pasal MCA pula hendak diheret bersama..terdahulu mereka turut menyelar tindakan Timbalan Perdana Menteri yang mahukan ROS menjalankan hukuman mengikut undang-undang..

DAP tidak perlulah risau sangat..ini kerana Jabatan Pendaftaran Pertubuhan Malaysia masih mengiktiraf DAP cuma mahukan undian CEC dilakukan semula..jika DAP parti Demokrasi usahlah Kit Siang panik!!!

Ini yang ditakuti penyokong legasi LIM..ahli DAP sedang menunggu masa sahaja untuk humban legasi LIM..

Ini semua kerana sikap Kit Siang yang terlalu obses untuk mengekalkan kuasa..

Melihat akan gambar ini mungkin DS Liow Tiong Lai ingin mengatakan "Jom Minum Dulu"..

Jom minum!!!

Sebelum ini Guan Eng ajak SPRM minum..sekarang dia pula kena ajak minum..

Jika CEC diadakan semula kami yakin legasi Lim akan berakhir...

No comments:

Post a Comment

komenlah ikut suka hati anda...tapi anda perlu bertanggungjawab dengan apa yang anda tulis...komen yang tidak ada kena mengena dengan artikel akan dipadam...sekian...