networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 3, 2017

PENAFIAN!!BLOG @HARAPANESOK TIADA KENA MENGENA DENGAN AGENDA #HARAPAN @RAFIZIRAMLI..LOGO BURUK MACAM BUTIR TAIK..


Kami daripada sidang redaksi blog Harapan Esok ingin membuat penafian bahawa kami tidak terlibat langsung dengan agenda Rafizi yang sedang pening memilih logo pakatan Harapan..

Walaupun mereka menggunakan perkataan HARAPAN..ia tidak sesekali ada kaitan dengan kami yang kekal berdiri tegak mempertahankan kerajaan Barisan Nasional...

Diharapkan pembaca tidak terkeliru dengan penggunaan nama HARAPAN memandangkan nama yang mereka guna sama dengan blog kami iaitu HARAPAN esok..

Komen kami tentang logo Harapan Rafizi..ia terlalu simple dan buruk!!!macam buat pakai software PAINT jer...upahlah grafik yang bagus..baru lah logo cantik..ini logo buruk macam melepaskan batuk ditangga..

Tak tahulah kami Rafizi sengaja nak tutup kes kacau bilau dalam pentadbiran Selangor..kita pn tidak tahu..

Kita tengok LOGO BURUK PAKATAN DI BAWAH..NAK UNDI PUN TAK SELERA!!!


1 comment:

iguadacerita said...

ada berwajah cantik tapi hatinya busuk. ada berwajah buruk tapi hatinya murni.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA