networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, May 18, 2017

David Teo Bertindak Luar Kawalan Cuba Mengganggu Majlis #TN50Seni..Tindakan Pantas @PDRMSia Harus Dipuji..@NajibRazak


Pertemuan Perdana Menteri,DS Najib Razak bersama kumpulan TN50 Seni kecoh apabila David Teo bertindak biadap cuba mahu mengganggu majlis yang sedang berlangsung..

Moderator Rosyam Nor cuba menenangkan David Teo dari terus bertindak biadap di hadapan Najib tetapi David Teo terus dengan lagaknya cuba mencetuskan provokasi dengan mempertikaikan stage bulat tanpa memberi tumpuan kepadanya..dan beberapa lagi soalan yang cuba dipertikaikan..

Hairan juga..sudah banyak kali dan banyak tempat siri jelajah TN50 ini dilangsunglan tidak pula kedengaran kecoh..apabila bersama golongan seni sahaja kecoh..

Tidak tahu apa sebenarnya yang dimahukan David Teo sampai terus menerus melakukan provokasi tanpa menghiraukan nasihat daripada Rosyam Nor supaya berhenti.

Melihat keadaan semakin tidak terkawal..pelakon yang popular dengan nama Mat Over terus menolak David Teo supaya menghentikan provokasi..

Dari video yang kami lihat, David Teo seakan ditolak..mungkin juga ditumbuk..mujul anggota keselamatan Polis pantas meleraikan keadaan..

Insiden ini berakhir apabila Najib menyuruh kedua-dua pihak berdamai dan berjabat tangan..David Teo dan Mat Over memohon maaf dan mendakap Perdana Menteri..

Kami memuji kawalan keselamatan kerana segera menyelesaikan insiden tersebut..syabas Polis!!!jika tiada Polis pasti keadaan lebih teruk..

Apa yang kita nampak tadi betapa cool jer Najib menangani keadan tidak terkawal ini..tak sampai seminit semua isu selesai...


1 comment:

Anonymous said...

David kena rasuk hantu ke? Syabash Mat Over.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA