networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, April 18, 2017

Kasih Sayang Cikgu Suraya Kepada Anak Murid Akhirnya Diiktiraf..


Cikgu Suraya bukan nama asing buat rakyat Malaysia..dahulu kisah Cikgu Suraya pernah dicerpenkan dalam laman internet sehingga menjadi viral pada era tersebut..

Kisah kasih sayang cikgu Suraya bukan perkara baru..sebut sahaja Cikgu Suraya mesti tahu kisah LAGENDA CIKGU SURAYA yang memberi kasih sayang kepada anak muridnya..

Itu hanyalah rekaan cerita tetapi realitinya pada hari ini kisah Cikgu Suraya menjadi guru contoh yang menjaga pelajar yang bermasalah ponteng sehingga pelajar tersbut berjaya mendapat kejayaan cemerlang dalam SPM yang lalu..

Tahniah Cikgu Suraya..walaupun individu tak sama dengan kisah Lagenda Cikgu Suraya yang dulu..kisahnya boleh dijadikan tauladan!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA