networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Monday, October 1, 2012

GAMBAR : Kenali Khunsa


Utk pengetahuan semua, khunsa ni ialah seorang yg memiliki 2 jantina, utk menentukan jantina seorang khunsa ialah tengok ke arah mana dia, lebih pompuan ker.. lebih pada lelaki..ataupun utk lebih pasti tengok alat kelamin dia yg mana lebih berfungsi ..esp masa dia buang air mengikut satu pendapat, khunsa ni kalau berwuduk, kemudian disentuh oleh lelaki atau perempuan, tidak batal wuduknya, tetapi akan terbatal kalau disentuh oleh lelaki dan perempuan pada masa yg sama..Tau tak, kita boleh berkahwin dgn khunsa mengikut jantina dia, maksudnya kalau lelaki kahwin dgn khunsa 'wanita' , kalau pompuan kahwin dgn khunsa 'lelaki'.



ok, kita terus ke ceritanya,

Kisah berlaku pada zaman seorang khalifah di zaman nabi, diceritakan, ada seorang ni dia telah berkahwin dengan seorang khunsa..yg lebih kepada perempuan kemudian, sbg hadiah perkahwinan, dia telah menghadiahkan isterinya (khunsa tersebut) dgn seorang hamba wanita..tak lama kemudian, khunsa tu telah mengandung dan melahirkan seorang anak..tetapi kekecohan berlaku apabila khunsa tersebut telah berlaku curang dgn hamba wanita tersebut sehingga hamba tersebut mengandung! maka dipanggil khalifah tersebut untuk menetukan kesahihan nya.. dan setelah diteliti, didapati khunsa tersebut boleh dijimak dan menjimak, boleh mengandung dan mengandungkan orang...tak tau jantina apa dia..jadi untuk menentukan jantina khunsa tersebut, khalifah tersebut telah membilang tulang rusuk yg ada pd dia kalau terlebih dia pompuan, kalau terkurang dia laki (correct me if i'm wrong) sbb, masa kejadian hawa dulu, tulang rusuk adam telah diambil utk menjadikan hawa..habis didapati, dia lebih kepada lelaki...jadi sahlah dia khunsa 'lelaki' dan dia dipisahkan dari suaminya, terpaksa bercerailah..-SUMBER

HE : maaf...walaupun lucah tapi aku tetap dengan pendirian gambar di atas untuk infomasi...ini 1st time aku lihat bagaimana yang dikategorikan sebagai khunsa...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA